Ai avut vreodata nevoie de un generator electric?

Sper ca nu, mai ales daca nu l-ai avut la indemana. Vorbesc din propria experienta si iti marturisesc ca nu este deloc placut sa ramai fara curent si sa nu poti face nimic… in afara de a astepta.

Desi multa lume nu le vede utilitatea decat la nevoie, generatoarele DeWerk pot fi raspunsul corect la intrebarea: ce as putea sa fac sa nu mai raman niciodata fara curent?

Poate nu ne dam seama, dar cu totii am ajuns la un nivel important de dependenta fata de ceea ce inseamna energia electrica.

In casa fiecaruia dintre noi exista o multime de electrocasnice, iar intreruperile de curent pot aparea oriunde si oricand. De aceea, un generator de curent electric, este o investitie, zic eu, necesara pentru casa ta.

Este posibil sa nu ai prea multe informatii in legatura cu aceste generatoare, sa nu stii cum functioneaza sau cum te pot ajuta pe tine in cazul unei pene de curent.

Dar stai linistit, stiu cum e, pentru ca am trecut si eu prin asta. Tocmai de aceea iti prezint mai jos 5 motive pentru care un generator de curent electric este atat de necesar pentru gospodaria ta.

1. Viteza de raspuns

Odata ce l-ai pornit, generatorul incepe sa iti alimenteze casa in doar cateva minute.

Un generator poate avea o autonomie de pana la 13 ore de activitate continua, in functie de modelul si de puterea acestuia. Pentru a-l porni si pentru a-l opri, nu trebuie sa faci multe manevre si care sa iti consume timp aiurea.

Generatorul de curent electric, este dotat si cu un sistem de alarma, pentru cazul in care nivelul uleiului scade la minimum.

2. Nu afecteaza aparatura electrica

Daca alimentarea cu curent este oprita brusc, aparatele care functioneaza in acel moment se pot strica.

Avand in vedere viteza de raspuns a generatorului de curent electric, aceste aparate vor functiona in continuare fara a simti trecerea de la alimentarea cu energie nationala la alimentarea cu energia data de generatorul de curent.

Asa mai economisesti si banii pe care ar fi trebuit sa ii dai sa le inlocuiesti, in cazul in care s-ar fi stricat. Crede-ma, cheltuielile din senin nu sunt prea placute.

3. Nu depinde de anotimp sau temperatura

Un generator de curent electric nu depinde de temperatura sau de anotimpul de afara atat timp cat este ferit de umiditate. Indiferent daca electricitatea este intrerupta iarna sau vara, ziua sau noaptea, poti sa pornesti generatorul si sa realimentezi fara nici un fel de problema.

4. Este foarte simplu de folosit

Un generator de curent electric pentru casa poate fi pornit la sfoara, la cheie sau poate fi dotat cu un tablou automatizat. Oricare dintre aceste trei variante este usor de manevrat si nu implica o perioada lunga de timp.

5. Nu necesita mentenanta speciala

Un generator de curent nu necesita o mentenanta speciala. Atata timp cat nu depozitezi benzina sau motorina in rezervor si te asiguri ca il folosesti conform instructiunilor primite de la producator, nu este nevoie sa chemi specialisti sa iti verifice generatorul odata la cateva luni.

Acum ca ai aflat care sunt avantajele unui generator de curent electric si te-ai decis sa iti cumperi unul, sa vedem la ce trebuie sa fii atent pentru a-l alege pe cel potrivit.

  • Trebuie sa te gandesti mai intai daca il vei folosi pentru intreaga gospodarie, pentru o cabana, o casa de vacanta sau pentru utilajele din preajma casei.
  • Dupa ce ai ales locul in care il vei folosi mergi la pasul urmator, alegerea puterii generatorului. In acest punct nu ezita sa ceri ajutorul unui electrician daca nu cunosti cu exactitate puterea de care ai nevoie. Pentru a te asigura ca nu exista riscul de suprasolicitare, fi atent ca puterea generatorului sa fie mai mare decat cea necesara.
  • Alegerea tipului de alimentare este in stransa legatura cu puterea generatorului ales de tine. Pentru un generator cu putere sub 4 kVA se preteaza alimentarea cu benzina, iar pentru cele cu putere mai mare de 15 kVA un motor diesel.

Pentru decizii intelepte si produse de calitate, intra pe site-ul E-acumulatori si alege generatorul de curent DeWerk care sa iti satisfaca toate nevoile si sa te scape de penele de curent.