In ciuda accesibilitatii si diversitatii de produse din mediul online nu este bine niciodata sa te grabesti. Mai mult decat atat, cu ajutorul forumurilor de discutii, site-urilor de specialitate, articolelor de specialitate putem afla informatii foarte utile despre utilitatea unui produs pe care urmeaza sa il comandam. Daca esti in cautare de baterii moto gel astazi iti prezentam cateva aspecte de luat in calcul inainte de a cumpara o baterie din gel – o investitie importanta si costisitoare pentru oricine.

 

Pentru ce o folosesti?

 

Porneste in procesul de achizitie a unei baterii cu gel cu aceasta intrebare: pentru ce o folosesc? Astfel vei putea ajunge la produsele potrivite pentru tine. Exista o serie de intrebuintari atunci cand vine vorba de bateriile cu gel. Ele pot fi folosite pentru ATV-uri sau motociclete pentru teren accidentat sau pentru masinile de curse. In ambele cazuri alegerea unei baterii cu gel se bazeaza pe faptul ca exista riscuri mai mici de a aparea scurgeri de electrolit. Astfel de autovehicule sunt expuse mereu miscarilor bruste, a virajelor extreme si se pot produce in mod frecvent accidente. Asadar, daca recunosti aceste situatii, o baterie cu gel poate fi cea mai buna solutie.

 

Totusi, poate intrebuintarea ta nu este aceasta si urmaresti sa cumperi o baterie cu gel pentru stocarea energiei eoliene sau solare. Cu atat mai mult este potrivita o astfel de baterie. Specialistii recomanda folosirea acestui tip in astfel de cazuri.

 

Care este dimensiunea optima?

 

Pentru a evita situatiile neplacute in care esti nevoit sa faci retur produsului deoarece nu este dimensiunea potrivita, asigura-te ca bateria pe care urmeaza sa o cumperi se potriveste in spatiul respectiv. Masoara acasa si vezi cat spatiu ai nevoie, indiferent de intrebuintarea pe care o ai.  In functie de criteriile aplicate in magazinul online, vei reusi sa alegi produsul potrivit pentru tine.

 

De ce capacitate ai nevoie?

 

Un alt criteriu foarte important care face o astfel de investitie corecta este capacitatea de stocare e energiei. Aceasta capacitate se masoara in Amper A. De regula, poti cauta o baterie noua in functie de specificatiile celei vechi. Cu siguranta vei gasi inscriptionata pe bateria veche amperajul. Astfel, te vei putea asigura ca ai trecut si de aceasta etapa cu succes.

 

Vrei sa imbatranesti alaturi de aceasta?

 

Asa cum probabil stii, calitatea bateriilor de pe piata se masoara in durata de viata. Bateriile cu gel au o durata mai mare de viata decat cele de tip AGM sau alte baterii clasice. Totusi, fii foarte atent la modul in care o folosesti. Daca respecti conditiiile necesare pentru a evita socurile termice, o baterie cu gel te poate tine chiar si pana la 12 ani.

 

Bateriile cu gel reprezinta primele alegeri ale specialistilor in baterie de acumulatori. Descopera intreaga colectie si o multime de produse utile pentru sistemul tau fotovoltaic. Nu stii niciodata cand iti pot fi de un real folos aceste infomatii.

 

Comanda din magazinul E-acumulatori produse potrivite pentru tine!